Beeldend  kunstenaar

- Cursus voor volwassenen

- Begeleiding bij vrij atelier

- Beginnende en ervaren artiesten

 

Als beeldend kunstenaar staat Pieter Duyck klaar in Wingene om jou mee te nemen in de wondere wereld van creativiteit. In je verbeelding kan je veel kwijt: je impressies van de wereld, je gevoelens, je karakter en nog veel meer. Dankzij de begeleiding van Pieter ontdek je nieuwe technieken om dit allemaal te representeren in je kunst. 

 

Heb je interesse in beeldend kunstenaar worden?

Contacteer ons!

 

Word zelf beeldend kunstenaar

Door het volgen van enkele creatieve cursussen in ons atelier ontdek je verschillende manieren waarop je je creativiteit kan uiten. Zo bieden wij een tekenworkshop voor volwassenen aan waarin je alles ontdekt over tekenen. Op die manier wordt de beeldend kunstenaar in iedereen gestimuleerd. Wat je hebt geleerd, pas je toe in je eigen werk tijdens je creatieve hobby. Ook professionele beeldend kunstenaars zijn meer dan welkom om in ons vrij atelier te komen werken en in contact te komen met elkaar.

 

Ontdek je creatieve zelf

Als beginnend of gevorderd beeldend kunstenaar kan je bij Atelier Pieter Duyck het hele jaar door interessante en uitdagende workshops volgen. Ben je met een groep en volg je graag een gepersonaliseerde workshop? Dat is ook geen probleem! Neem contact op via ons contactformulier of kom langs om alle details te bespreken.