Vrij  atelier

- Cursus voor volwassenen

- Begeleiding bij vrij atelier

- Beginnende en ervaren artiesten

 

In het vrij atelier van Atelier Pieter Duyck in Wingene kan je iedere donderdagavond onder begeleiding vrij tekenen of schilderen. Je kan ook het jaarplan volgen om zo alle technieken onder de knie te krijgen. Tijdens het vrij atelier is iedereen welkom om naar hartenlust te creƫren met verschillende materialen.

 

Heb je interesse in ons vrij atelier?

Contacteer ons!

 

Ontdek jezelf tijdens het vrij atelier

Een vrij atelier is de ideale plek om in contact te komen met je creativiteit. Voor enkele uren hoef je nergens aan te denken, behalve aan je creaties. Het atelier is een ideale plek om de kennis die je hebt opgedaan tijdens een van de creatieve cursussen in te zetten. Dankzij de persoonlijke begeleiding zet je heel wat stappen op weg in je reis richting beeldend kunstenaar. Een vrij atelier stimuleert je om te tekenen en schilderen en je eigenheid in een kunstwerk te steken. Kunst is een therapeutische en kalmerende bezigheid die je veel goed zal doen.

 

Reserveer je plek

Om een persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen, reserveer je het best op voorhand een plaatsje in het vrij atelier. Dit kan je doen door langs te komen in het atelier in Wingene of via het contactformulier. Ontdek jezelf tijdens deze creatieve hobby en leer meer bij over je creativiteit.