Creatieve  hobby  voor  volwassenen

- Cursus voor volwassenen

- Begeleiding bij vrij atelier

- Beginnende en ervaren artiesten

 

Ben je op zoek naar een leuke, creatieve hobby voor volwassenen? Kom dan zeker eens langs bij Atelier Pieter Duyck in Wingene. Wij bieden verschillende cursussen en workshops aan waarin je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Elke week ontdek je een nieuwe techniek waarmee je jezelf kan uiten.

 

Heb je interesse in een creatieve hobby?

Contacteer ons!

 

Uit jezelf in een creatieve hobby voor volwassenen

Tijdens een van onze creatieve cursussen leer je meer bij over de verschillende technieken en materialen waarmee je kan werken. Door het volgen van tekenlessen vind je een creatieve hobby voor volwassenen waarin je jezelf kan uiten. Emoties, gevoelens of impressies van je dagelijkse leven; wat je ook wil representeren, in een kunstwerk kan het allemaal. In ons atelier kan je ook schilderworkshops voor volwassenen volgen. Pieter haalt inspiratie uit het dagelijkse leven om prachtige kunstwerken te creëren. Tijdens zijn lessen brengt hij zijn werkwijze over op jou, waarna jij er je eigen twist aan kan geven.

 

Contacteer ons

Tijdens een creatieve hobby kan iedereen zichzelf loslaten. Ook volwassenen halen veel baat uit een creatieve hobby. Ontdek jezelf en creëer kunst die jou personifieert. Bekijk alvast enkele werken om een idee te krijgen van alle mogelijkheden. Contacteer ons om een plekje te reserveren voor een van onze lessen.