Schilderen  voor  volwassenen

- Cursus voor volwassenen

- Begeleiding bij vrij atelier

- Beginnende en ervaren artiesten

 

Schilderen is een erg ontspannende activiteit voor alle volwassenen. Tijdens het schilderen kom je helemaal tot rust en uit je jezelf volledig op je eigen manier. Bij Atelier Pieter Duyck in Wingene volg je een schilderworkshop op maat van volwassenen. Je ontdekt hoe je verschillende materialen en technieken kan combineren tot een origineel kunstwerk. Schilderen is de ideale manier om jezelf te representeren en je impressies van de wereld te delen.

 

Heb je interesse in onze schilderlessen?

Contacteer ons!

 

Leer schilderen met andere creatieve volwassenen

Tijdens een schilderworkshop legt beeldend kunstenaar Pieter verschillende technieken uit waarmee je dan op eigen tempo aan de slag gaat. Zo kan je originele wenskaarten leren maken, je zelfportret schilderen of leren om je wereldbeeld over te brengen naar anderen. Tijdens ons vrij atelier op donderdagavond kan je in een rustige omgeving vrij schilderen en begeleiding vragen waar nodig. Het is nooit te laat om te leren schilderen. Ook volwassenen hebben veel baat aan schilderen. Tijdens een schilderworkshop of een van onze andere creatieve cursussen ontdek je hoe je jezelf kan uiten. Onze lesgever is zelf een kunstenaar en hij kan jou dan ook professioneel advies geven uit zijn eigen ervaringen. We zorgen voor een erg huiselijke sfeer waarin je volledig kan losgaan, zonder limieten of oordelen.

 

Leg je plekje vast

Tijdens een schilderworkshop voor volwassenen leer je hoe ontspannend schilderen kan zijn. Wij staan alvast klaar om jou een fijne tijd te bezorgen! Leer je graag dingen bij of sta je nog in de startblokken van het schilderen? Iedereen is welkom in onze schilderworkshop! Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom langs om alle details te bespreken.