Tekenlessen  voor  volwassenen

- Cursus voor volwassenen

- Begeleiding bij vrij atelier

- Beginnende en ervaren artiesten

 

Bij Atelier Pieter Duyck ontdek je de ideale plek om je creativiteit los te laten tijdens tekenlessen voor volwassenen. De tekenworkshop kan georganiseerd worden naar jouw wensen in het atelier in Wingene. Tijdens deze tekenlessen ontdekken volwassenen van alle leeftijden hun creatieve talent. Op die manier geef je jezelf een uitlaatklep waarin je je eigenheid kan kanaliseren.

 

Heb je interesse in onze tekenlessen?

Contacteer ons!

 

Creatieve tekenlessen voor volwassenen

Tijdens een tekenworkshop leer je de basisknepen van het vak die je daarna kan toepassen op eigen tempo in ons vrij atelier. Tekenlessen zijn niet enkel stimulerend voor kinderen, maar ook volwassen halen veel uit dit soort creatieve cursussen. Je komt dichter in contact met je eigen creativiteit en krijgt er een uitlaatklep bij. Tijdens een tekenworkshop, die gegeven wordt door kunstenaar Pieter zelf, steek je nieuwe technieken op en leer je werken met verschillende materialen. De tekenlessen voor volwassenen zijn speciaal ontworpen om creativiteit los te laten en jouw eigenheid te vinden. Naast een tekenworkshop kan je ook een schilderworkshop volgen. Bij de verschillende workshops die wij aanbieden, zit ook een workshop voor kleuters en ouders bij, waarin de kleuters op een creatieve manier kunst ontdekken. Kunst is voor iedereen, van jong tot oud, en dankzij ons atelier kan iedereen kennis maken met deze prachtige vorm van zelfexpressie.

 

Kom langs om alle details te bespreken

Je kan je inschrijven voor onze tekenlessen voor volwassenen door contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Of kom gezellig langs in ons atelier in Wingene! Voor groepen, zoals teambuildings, vriendenuitjes of verenigingen kunnen we ook samen een speciale tekenworkshop op aanvraag samenstellen.